Tip

5 goedkope cadeaus voor Vaderdag

Geplaatst op: 13 juni 2013 door Edgie
Laatste update: 13 juni 2013
5 goedkope cadeaus voor Vaderdag

Zondag is het Vaderdag. En jouw pa verwacht vast een supercadeau. Op de valreep nog een cadeau nodig en weinig geld? Edgie heeft vijf tips voor een leuk gratis of goedkoop Vaderdagcadeau:

1. Kook voor je vader

Ontbijt op bed, een uitgebreide lunch of een driegangendiner. Kies een recept wat je al een keer eerder gemaakt hebt om te voorkomen dat je kookkunsten volledig mislukken. Inspiratie nodig? Online vind je talloze recepten en video’s om een heerlijk gerecht klaar te maken. Op het blog van Brenda staan bijvoorbeeld vijf echte mannenrecepten.

2. DIY

Ben je een beetje handig? Knutsel dan zelf een cadeau in elkaar. ‘Do it yourself’ is hartstikke hip. Wat dacht je van bedrukt T-shirt, een zelfgebreide sjaal of een mooi schilderij? Iets minder creatief? Maak een strippenkaart voor klusjes in huis die jij voor hem gaat doen. Denk aan de auto wassen, de afwas doen of stofzuigen.

3. Quality time met je vader

Een sportieve vader? Neem ‘m mee voor een potje tennis, voetbal of een stippel een mooie hardlooproute uit. Doe met je vader wat hij het liefste doen in z’n vrije tijd; vissen, sleutelen aan de auto of z’n nieuwste modelvliegtuigje in elkaar zetten. Quality time met zijn zoon of dochter is het mooiste cadeau wat hij kan krijgen.

4. Vergelijk je rijk

Wil je toch een wat duurder cadeau geven? Maak dan eerst een rondje op Marktplaats en vergelijkingswebsites als Kieskeurig.nl,
Beslist.nl of Vergelijk.nl. Met een beetje zoekwerk kun al gauw euro's besparen op je Vaderdagcadeau.

5. Koop samen een cadeau

Deel de kosten van je Vaderdagcadeau met je broer(s), zus(sen) of je moeder.

Fijne Vaderdag!

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.