Artikel

De 15 leukste Sinterklaascadeau's onder de 15 euro

Geplaatst op: 23 november 2014 door Jantina Kamminga
Laatste update: 17 december 2014
De 15 leukste Sinterklaascadeau's onder de 15 euro

Nog even en het is weer zover, Sinterklaasavond. De avond waar iedereen die het heerlijk avondje nog viert, toch weer altijd naar uitkijkt, want wat heeft de goedheiligman voor je gekocht. Maar iedereen die zelf cadeautjes koopt, weet dat het soms verdomde lastig kan zijn om het juiste cadeau voor iedereen te vinden. Daarom hier de 15 leukste cadeautjes onder de 15 euro!

1. De weeffout in onze sterren
Het boek dat dit jaar in geen boekenkast kan ontbreken. Het verhaal gaat over twee terminale tieners die het beste uit het leven proberen te halen. 
Een perfect cadeau voor de vriendin die geen verlanglijstje kan maken. 
€14,95 via Bruna

2. Studenten pizzapakket
Studenten staan erom bekend dat ze vaak afhaalpizza's eten. Met dit pizzapakket kunnen ze voortaan zelf pizza's bakken. En het leuke van dit cadeau is dat het in een authentieke pizzadoos zit! Ideaal voor de broer die niet kan koken.
€12,50 via Megagadgets

3. iPad schootkussen
Het volgende cadeau is perfect voor de iPadverslaafde. Met deze tablethouder heb je voortaan je handen vrij tijdens het gebruik van de tablet. Ideaal om film in bed te kijken.
Want ja, we kennen vast allemaal wel iemand die niet meer zonder zijn/haar tablet kan.
€14,95 via Gadgethouse 

4. Telefoon flesopener
Dit cadeau is voor de bierdrinker in de familie. Deze telefoonhoes heeft namelijk een flesopener op de achterkant zitten. Ideaal toch?
€14,95 via Megagadgets

5. Extra grote speelkaarten

Doet jouw opa ook veel aan klaverjassen of zit hij bij de bridgeclub? Dit setje kaarten is wat groter zodat hij het weer wat beter kan zien. Nu heeft hij in elk geval geen reden meer om zijn slechte zicht als een excuus te gebruiken.
€11,95 via Comfortland

6. Magnetronpantoffels
Klaagt jouw moeder ook altijd over koude voeten? Dan zijn deze speciale pantoffels ideaal voor haar. 90 seconden in de magnetron en ze heeft uren warme voeten. Perfect voor bij het tv kijken.
€12,95 via Megagadgets

7. Victoria's Secret bodyspray
Zoek je nog een cadeau voor je nicht? Geef haar een bodyspray van Victoria's Secret. En heerlijk fris geurtje dat uren blijft hangen. Want wie wil nou niet net als Doutzen ruiken?
€11,95 via Bol.com

8. Selfiestick
Selfies nemen is helemaal hip. En met deze selfiestick kun je nu overal de perfecte selfie nemen. Een perfect cadeau voor die vriend/vriendin die niet kan stoppen met selfies nemen.
€10,95 via doitselfiestick

9. iTunes card 15

Dan is er nog die ene neef, altijd loopt hij met zijn grote koptelefoon op zijn hoofd. Wat zou hij willen? Wat dacht je van een iTunes tegoed? Zo kan hij zijn muziekcollectie weer wat verder uitbreiden.
€15,- via iTunes

10. Skip-Bo
Ben je het zat om altijd maar te kwartetten of te rummikubben bij je oma. Geef haar dan het spel Skip-Bo cadeau. Het is niet te ingewikkeld en gemakkelijk uit te leggen. Voortaan verheug jij je op een potje Skip-Bo.
€11,99 via Bol.com

11. Duplo bouwset
Welk kind speelde er vroeger niet met Duplo? Lekker bouwen met grote blokstenen. Een ideaal cadeautje voor de kleine telg van de familie.
€13,29 via Intertoys

12. versier je teddybeer

Deze teddybeer kun je zelf met stift versieren. Je kan er bijvoorbeeld zelf een leuke tekening op maken, maar je kan ook een leuke boodschap schrijven. Of je laat het leeg. Een mooi cadeautje voor je zusje of nichtje.
€13,95 via Sinterklaaswebwinkel

13. Rimmel Scandal Eyes Retro Glam
Vraagt je zus om make-up, maar heeft ze niet bijgezet wat ze wil? Koop dan een leuke mascara voor haar. Deze mascara van Rimmel zal haar wimpers mooi vol maken.
€12,99 via Kruidvat

14. Sinterklaas film
Iedereen droomde er vroeger van om Piet te worden. Voor de hoofdrolspeler van deze film komt die droom uit, hij wint namelijk een ticket naar de Pietenschool. Een heerlijke familiefilm die ideaal is om te kijken na het uitpakken van alle cadeautjes!
€9,99 via Bol.com

15. Kerstsokken
Er is altijd wel iemand in de familie die sokken op zijn verlanglijstje zet. Geef hem/haar dan deze coole kerstsokken, zo komt degene alvast in de kerststemming. Naast dat deze sokken een foute rendierenprint heeft, zijn ze heerlijk warm.
€7,95 via Kersttrui

Lees ook:

Miskoop? Verkoop het door!

Foto: Wikimedia.org 


Hoeveel geef jij uit aan cadeaus in december?

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.