Artikel

De Regelaar

Geplaatst op: 17 juli 2013 door Edgie
Laatste update: 25 november 2014
De Regelaar

Regelaars zijn vaak voorzichtig en stellen zich liever bescheiden op. Omdat ze weinig met status hebben, zijn de meeste Regelaars ook niet zo geïnteresseerd in dure merken en luxe spullen.

Regelaars gaan op een beheerste manier met geld om. Zij hebben meestal een vrij sobere levensstijl en kunnen flitsende reclamecampagnes en andere verleidingen goed weerstaan. Ze vinden geld niet zo belangrijk en hebben weinig behoefte aan luxe bezittingen. Praten over geld doet een Regelaar nauwelijks, ze vinden dat mensen daar teveel mee bezig zijn.

Regelaars zijn vaak idealistisch en geven vaker geld aan goede doelen. Ze hebben goed overzicht over hun geldzaken en leggen vaak een buffer aan. Regelaars vinden het prettig om hun zaakjes op orde te hebben en weten vaak precies hoeveel ze uitgeven en verdienen.

Estrella (20) is een Regelaar pur sang:

“Meestal ben ik best wel druk. Ik ga elke dag naar school en daarna studeren. Mijn passie is kunst en cultuur. Ik merk dat mensen door kunst geraakt kunnen worden en er anders door gaan denken. Ik vind het mooi om daaraan mee te werken. Op dit moment loop ik stage bij een festival. ’s Middags lunchen we me een hele club. Ik neem meestal mijn eigen lunch mee, want ik vind mijn eigen eten net zo lekker en makkelijk. Koffie koop ik wel.” 

Weten wat voor type jij bent? Doe dan de GeldType Test!

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.