Artikel

Druk leven? Makkelijk geld verdienen!

Geplaatst op: 18 februari 2015 door SurveyBee
Laatste update: 18 februari 2015
Druk leven? Makkelijk geld verdienen!

Slapend rijk worden is een droom voor iedereen. Helaas blijft het voor de meeste mensen gewoon een droom. Maar er zijn wel degelijk bijbaantjes die je makkelijk kunt doen vanuit je luie stoel of juist terwijl je druk bent met andere dingen.

Snel geld verdienen

Vierentwintig uren in een dag lijken soms veel te weinig. Je leven is druk. Je wil naar feestjes, je moet naar school, je hebt je hobby’s, je wil met je vrienden op pad: wanneer heb je tijd voor een bijbaantje? En hoe moet dit in je schema passen? Er zijn 3 vragen die je jezelf zou moeten stellen voordat je besluit om een baantje te nemen:


1. Hoeveel tijd gaat het me kosten?
2. Hoeveel geld krijg ik ervoor betaald?
3. Hoe flexibel zijn mijn werktijden?

Flexibiliteit is vooral belangrijk als je al je andere activiteiten niet wilt laten schieten. Hoe ideaal zou het zijn als je zelf je werkrooster kunt maken en kunt bepalen wanneer en vanaf waar je werkt?

Flexibele baan

Makkelijk geld verdienen spreekt iedereen aan, maar wat als je nog studeert? Als je elke week naar muziekles of voetbaltraining gaat? Als je elke vrijdagavond al oppast op je buurkinderen? Alle vrije tijd die je dan nog overhoudt is goud waard. De ideale baan die daarbij past is werk dat je vanuit huis kunt doen. Vanaf de bank en in je oude kloffie geld verdienen. Wie wil dat nou niet?

Thuiswerken is ideaal. Je kunt je scriptie schrijven en in je pauze even wat werk doen. Je legt je oppaskinderen vast op bed en jij verdient ondertussen extra met je bijbaantje. Het klinkt natuurlijk makkelijker dan het is. Thuiswerken betekent geen gouden bergen. Je zult er niet snel rijk van worden, maar een extra zakcentje verdienen zonder dat je daarvoor gestudeerd moet hebben is zeker wel mogelijk! Geen moeilijke sollicitatiegesprekken of ingewikkelde CV’s in elkaar zetten. Voor de volgende bijbaantjes hoef je je alleen maar aan te melden.

Makkelijke bijbanen

1. Bellen vanuit huis
Het enige wat je nodig hebt is een telefoon en een computer of laptop met internetverbinding. Je kunt meteen aan de slag en het grote voordeel is dat je kunt bellen wanneer het jou uitkomt, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Natuurlijk kun je niet gaan bellen als het 3 uur ‘s nachts is, dus de flexibiliteit van dit bijbaantje is niet helemaal oneindig.

2. Inpakken vanuit huis
Inpakwerk kan uiteenlopen van het maken van kaarten tot het verpakken van kleine onderdeeltjes tot het in elkaar zetten van pennen. De onderdelen worden bij je thuis afgeleverd dus zelfs hier hoef je je niet druk om te maken. In sommige gevallen kun je zelfs je creativiteit nog kwijt in dit bijbaantje. Het enige nadeel van dit werk is dat je per ingepakt deel maar weinig geld krijgt en dat je je werk wel op tijd af moet hebben voor je opdrachtgever.

3. Online marktonderzoek
Het invullen van vragenlijsten is een makkelijke manier om wat extra’s te verdienen. Bedrijven willen graag hun producten verbeteren en vragen dus naar jouw ervaringen met en mening over hun product. Het is best een leuk idee dat jij daar invloed op kunt hebben! Het grootste voordeel van dit bijbaantje is dat je niets verplicht bent. Je bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak je een enquête invult. Een nadeel is dat je soms veel vragen moet invullen voordat je er een leuk bedragje voor terug kunt krijgen.

Meedoen aan marktonderzoek?

Op SurveyBee.nl staan alle online marktonderzoekbureaus bij elkaar en kun je je met één klik aanmelden voor alle enquêtes. Ook als je geïnteresseerd bent in thuiswerk in het algemeen kan SurveyBee je verder helpen.

Wat voor baan denk jij straks te zullen hebben?

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.