Artikel

"Help, het is Valentijn en ik ben blut!"

Geplaatst op: 13 februari 2015 door Melanie
Laatste update: 16 februari 2015
"Help, het is Valentijn en ik ben blut!"

Nog een dag en dan is het weer zo ver. De meest romantische dag van het jaar. Op deze dag wil je natuurlijk niet achterblijven en je grote liefde verwennen met iets leuks. Maar wat dan en hoe dan? Je moet elk jaar natuurlijk weer origineel blijven en dat is best moeilijk. Een lief kaartje of een grote bos rozen is niet meer genoeg. Ik heb hieronder een paar tips voor je verzameld hoe je een geweldige Valentijn hebt, zonder al te veel kosten. 

Picknicken

De meeste mensen gaan romantisch uit eten, met een roos op tafel, kaarslicht aan en handjes vast. Leuk natuurlijk, maar lang niet zo bijzonder als gezellig samen picknicken. Koop een rood tafelkleedje, of maak er zelf één ;) en ga op zoek naar een geschikt plekje in het bos waar je niet wordt gestoord. Maak lekkere hapjes en versier de plek met romantisch kaarslicht. En tada, je hebt een geweldige verrassing voorbereid zonder al te veel kosten. Neem wel een dekentje mee tegen de kou..gezellig.

Een gratis kusje

Ook PostNL heeft een leuke actie bedacht, stuur gratis een een kaartje naar je geliefde. Tot vanmiddag 17:00 kun je gratis een kaartje op de post doen met een kusje erop. Dus pak je favoriete lippenstift en stuur een gratis kusje naar je vriend of vriendin.

Cadeaubon

Een cadeaubon is dé oplossing als je niet goed weet wat je moet kopen voor je vriend of vriendin. En niet zomaar een cadeaubon, nee je maakt hem zelf! Het is toch veel leuker om iets wat je zelf hebt gemaakt te geve, dan een standaard cadeaubon te kopen? Dus bedenk een leuke actie zoals samen naar de film, of een bon voor vijf keer afwassen, boodschappen doen etc. en schrijf het in mooie sierletters op een brief. Die plak je dicht en daar heb je je cadeaubon. Grappig, en heel zinvol ;)

Een hartjes-cake

Maak een lekkere cake. Je moet er even voor in de keuken staan, maar dan heb je ook wat. Een lekker baksel waar jullie samen op Valentijnsdag van kunnen smullen. De cake versier je met rozenblaadjes en je hebt een leuk en lekker cadeau!

Een liefdesboekje

Wil je vriend of vriendin altijd de woorden horen: ik hou van jou? Of krijgt hij of zij er nooit genoeg van? De perfecte oplossing voor jullie beiden is een liefdesboekje. Een boekje met de tekst: 'Ik hou van jou... omdat..' of een boekje waarin je vriend of vriendin een hele grote liefdesbrief kan schrijven, spreekt vast aan. Jij hoeft dan nooit meer een liefdesbrief te schrijven of nooit meer te zeggen waarom je van hem of haar houdt. Handig voor allebei dus.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips en ik wens jullie een geweldige Valentijn!

Als je nog meer inspiratie nodig hebt, lees dan eens dit artikel: DIY: Je grote liefde verrassen zonder kosten

Foto: Beverley Goodwin


Hoe heb jij je valentijn verrast?

Auteur

Ga jij over je telefoon-abonnement heen?

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.