Artikel

HIPPE & HANDY APPS

Geplaatst op: 19 augustus 2011 door Jaymee
Laatste update: 18 september 2014
HIPPE & HANDY APPS

Dit zijn de hipste van de hipste apps! Maar dit zijn ook de allerhandigste apps!

HIPPE APPS

VOETBALPRIMEUR PRO - Voor de voetballiefhebbers! Deze app stuurt notificaties wanneer er belangrijk voetbalnieuws is en wanneer er doelpunten zijn gemaakt. Je kunt ook een eigen pagina aanmaken voor je favo club!

iFRENCHKISSAPP - Heel erg grappig! Een app om beter te leren zoenen! Maar let op; niet kwijlen op je gloednieuwe iPhone :-).

UNBLOCK ME - Verschuif blokken om het rode blok naar de uitgang te verplaatsen. Lijkt niet eenvoudig, is het ook niet en is ook verslavend! Dat wordt urenlang schuiven.

TRENDSTOP FASHION TRENDTRACKER - Voor de fashonista's: met deze fashionable app blijf je op de hoogte van het laatste modenieuws, trends, street style looks en foto's van catwalk shows.

THE LOVE CALCULATOR 
- De reclame op tv waarbij je je liefdespercentage kunt uitrekenen ken je vast wel. Je hoeft daar nooit meer aan mee te doen, want met deze app kan het gratis!!!

HANDY APPS

DE HUISWERKAPP - 
 Een must-have voor leerlingen en studenten die in een android telefoon hebben. Je kunt je eigen vakken toevoegen, begintijden van de lessen aanpassen, en het volledige lesrooster invoeren.

iCLASSROOM - Ook voor de iPhone is er natuurlijk een agenda-app. iClassroom is een online schoolagenda waarin je je rooster kun invullen, aantekeningen kunt maken, je huiswerk kunt noteren én kunt zien hoe lang de les nog duurt.

iSTUDIEZ PRO 
- Voor de studenten onder ons; met deze app regel je je studievakken, college’s en practica, plan je opdrachten en huiswerk en hou je je deadlines in de gaten.

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.