Artikel

Hoe crea ben jij?

Geplaatst op: 09 november 2011 door Edgie
Laatste update: 09 november 2011
Hoe crea ben jij?

Wat doe jij op zaterdagmiddag als je niets te doen hebt? Of na school of college? Ik tot voor kort niet zoveel, tot ik ineens de ingeving kreeg dat ik die verloren tijd misschien een beetje creabea kon gaan besteden!

Samen met een vriendinnetje ben ik een workshop ‘basistaart bakken en versieren’ gaan volgen. Het eindresultaat, een taart met jam en botercrème, versierd met marsepeinen hartjes, bloemen en glitters, gaven we cadeau aan een ander vriendinnetje.
Voor de cursus begon, gingen we er eigenlijk vanuit dat het misschien een beetje lame zou zijn, en alleen moeders zo’n cursus zouden volgen, maar we stonden er allebei eigenlijk versteld van hoe leuk ’t was! Niks sufs aan! De vervolgworkshop (een stapeltaart maken) staat alweer op de planning!
Behalve taart bakken zou ik ook wel eens een cursus tot interieurstylist willen volgen. Of fotografie, of foto’s bewerken. Het staat ook nog eens goed op je CV als het bijvoorbeeld aansluit op je studie of droombaan. Of het laat zien hoe veelzijdig je bent! Van alle markten thuis! Welke werkgever wil dat nou niet?

Voor mijn vriendje weet ik ook al wat: masseren! Met welke workshop ga jij creatief helemaal los?
Welke cursus zou jij graag willen volgen en waarom?

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.