Video

Doe mee, schrijf een script!

Geplaatst op: 15 augustus 2011 door Edgie
Laatste update: 12 oktober 2011

Wil jij acteur worden, of weet jij hoe het verhaal van Edgie The Movie verder moet gaan? Of wil jij meedoen met één van de andere onderdelen van de film?

Edgie The Movie wordt een (zoals dat heet) crowdsourced film. Dat betekent dat het publiek, jij dus, meedenkt en meewerkt aan het verhaal en de opnames. De film zal, na de trailer, uit vier delen bestaan met daarna nog een einde.

• Heb je een voorstel voor hoe de styling zou moeten zijn?

• Weet je een goede locatie voor opnames van de film?

• Wil jij graag de filmmuziek schrijven?

• Of ben jij geschikt voor de crew: voor bijvoorbeeld visagie, als hulp bij licht of geluid, voor het maken van de lunch of als manusje van alles?

Doe mee aan het onderdeel contest.

Als je ingelogd bent kun je op zes onderdelen kans maken om tussen bekende mensen uit het vak te schitteren op een professionele filmset, achter of voor de schermen,
Bekijk de trailer en schrijf het volgende hoofdstuk. Of doe mee aan een van de andere onderdelen.

Hoe gaat het verder met Hoofdverdachte Alex? Wat weet stiefbroer Omar van het geld? Wie zijn die andere mensen waar Omar het over heeft? Durft Alex zich nog wel te vertonen op school, nadat zijn schoolvrienden hebben gezien hoe hij werd opgepakt? En wat is de rol van de verleidelijke Sara? Speelt er iets op school? En waarvoor is het geld nodig?

Weet jij wat er is gebeurd? Log in en doe mee! Schrijf jouw script. Deel het met je vrienden en zorg voor zo veel mogelijk stemmen. Misschien sta jij volgende keer op de set en wordt jouw script verfilmd!

Meedoen kan tot 23 september 2011, 12.00 uur.


Voor meer informatie over hoe de contest werkt lees het artikel:
Hoe werkt het?

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.