Tip

TicketSwap: veilig online concertkaarten kopen en verkopen

Geplaatst op: 19 juli 2013 door Edgie
Laatste update: 09 januari 2014
TicketSwap: veilig online concertkaarten kopen en verkopen

Balen! Je wilde zo graag naar dat ene concert, is het uitverkocht… Of je hebt kaartjes voor een leuk festival gekocht en dan kom je erachter dat je die dag eigenlijk helemaal niet kán. Online je tweedehands kaarten kopen of verkopen is lang niet altijd veilig. Via TicketSwap kun je wel veilig online tickets kopen en verkopen.

Valse concertkaarten en dure tickets

Op Marktplaats zijn natuurlijk ook veel concertkaarten te vinden, maar je moet wel goed uitkijken dat je niet opgelicht wordt. Kaarten voor populaire concerten en festivals worden soms massaal opgekocht en vervolgens voor veel meer geld doorverkocht. Ook zijn er veel valse kaarten in omloop. Het is wel fijn om zeker te weten dat je een geldig kaartje koopt en dat je zeker je geld krijgt als je kaarten verkoopt.

Kosten TicketSwap

Via TicketSwap krijg je meteen je e-ticket nadat je betaald hebt. Als je kaartjes verkoopt weet je zeker dat je je geld krijgt. Voor de zekerheid moet je wel betalen. Per kaartje betaal je 5% van de prijs extra. Dus als je een kaartje koopt van €20 betaal je €1 extra. Verkoop je een kaartje van €20, dan ontvang je €1 minder.

Op de website van TicketSwap kun je precies lezen hoe het werkt.

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.