Artikel

Versier je kamer: kerststijl

Geplaatst op: 08 december 2014 door Jantina Kamminga
Laatste update: 09 december 2014
Versier je kamer: kerststijl

De Sint is het land uit, dus is het weer tijd om de kerstboom op te tuigen. De een kiest voor een echte Nordmann, de ander voor een dikke neppert. Nadeel van de neppe bomen is dat, hoe goedkoper je ze koopt, de nepper ze er uitzien. Maar je kan al voor heel goedkoop ook een echte boom aanschaffen. 

Kies je boom

Al jaren verkopen ze bij de Ikea echte nordmannen voor slechts een euro! Je betaalt eerst twintig euro en krijgt dan een tegoedbon van negentien euro. Daardoor kost je boompje slechts een euro. Maar je kan ook op andere plekken leuke boompjes kopen. Nadeel is, hoe groter de boom, de meer je ervoor betaalt. Kijk anders eens bij je lokale tuinbouwbedrijf.

Wil je een neppe boom? Dat kan. Zoek dan een boompje uit met een stevige houder. Veel bomen hebben namelijk een slappe houder waardoor ze heel instabiel zijn.

Versieren

Nadat je je boom hebt uitgezocht (en eventueel in elkaar hebt gezet), wordt het tijd om te versieren! Je kan naar de Action of Kruidvat heel goedkoop plastic ballen te halen, maar glazen ballen zijn natuurlijk veel mooier. Zoek daarom op Marktplaats naar een goede set. Wat je ook kan doen, is zelf versieringen maken. Zie hier wat tips.

Na kerst

Als de Kerst voorbij is, verkopen alle winkels voor heel goedkoop hun kerstspullen. Perfect moment om kerstinkopen voor het volgende jaar doen. Die moet je dan nog wel even in de kast bewaren. Volgende keer tips voor het samenstellen van goedkope kerstoutfits.

Lees meer:

Van paperclip tot huis, ruil je rijk! 

Foto: Wikimedia.org 

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.